Favorit


Sötnosarna

 
Nikan och Kalle

Sömnlöst

Jahaja, då sitter jag här då. Mitt i natten.
Klev precis upp ur sängen då jag inte orkade ligga och stirra upp i taket.
Är hur trött som helst men så fort som jag blundar känns det som jag får nå hjärnspel. Mår illa, tankar snurrar och blir stirrig fast jag blundar. Kan inte förklara känslan. Får den alltid,  ALLTID när jag åker iväg.. hemifrån. 2 veckor i Thailand led jag av samma sak, drygt? Yes! Låg lika sömnlös igår och det resulterar i att jag inte har någon hungerkänsla. Somnade runt halv 4 och vaknade 9!! Men då hade jag legat i sängen sen kl 12. Nikan somnade omedelbart och jag vred och vände på mig. (Jag sover inne hos henne när jag är här nere)

Haha, låter som jag går på amfetamin. Men det kan jag förklara gott folk att det gör jag då inte. 

Aja, men de är väl bara att göra ett nytt försök snart. Ska upp ganska tidigt för att åka till stan och kolla om det finns någon tid för lilla mig att pierca tungan. Ni vet väl att man inte ska äta riktig mat (bara flytande föda). Inte hångla, röka, dricka eller utföra oralsex när man har piercat tungan på typ 2 veckor? Jag tror inte jag har lärt mig det än.. första gången åt jag spagge med köttfärssås och hånglade upp första bästa karl. Andra gången vart ja så less på någonting så jag tog en cigg utanför donken 6 min efter.. JAG VET! Jag är inte smart men inte har tungan ruttnat för det. Jag äter ju så lungt och försiktigt och tungan har aldrig svält upp så speciellt mycket på mig. Sköljer alltid mycket med vatten efter rökning och så. Aja, skit samma! Ville bara berätta att jag ska äta råstektpotatis i morgon kväll till melodifestivalen och jag hoppas innerligt att det går lika smärtfritt och bra med tungan i morgon som alla andra gånger.  
Ni som undrar varför jag inte har kvar dom andra 2 är pga att den första staven svalde jag och det fanns inte en enda piercing stav i hela bollnäs. Jag hann inte heller ta mig till gävle innan det läkte ihop. Same shit med den andra.
Får limma fast kulan nu kanske?

Har samlat på mig 2 sötnosiga kommentarer av min älskade Nike under dom här 2 dagarna.

1.
Igår läs torsdag då satt jag och Nike och lyssnade på musik. Jag visade henne dom bästa låtarna och hon visade mig dom bästa låtarna. Nike började gråta av en fin sång och mina tårar var inte jätte sega på att komma efter. Sympati?

Ronja
- Varför gråter vi alltid när vi är tillsammans?
Nike- Det är bara för vi har samma humor.

2.
Det här hände i kväll, kl halv 2. Nike ligger i sängen och är helt slut. Hon är i något tillstånd då hon är sovvaken.
Jag började prata med henne om en fin låt som Uggla har gjort  och började sjunga lite lätt på den.

Ronja- I heeeeela världen, i heeeela vääärlden. Finns det bara en enda som jag äälskar. I  hela världen i hela vääärlden finns det bara en enda som jag vill ha. Ååhhh den är såå söööt!
Nike- mhm...jag aplåderar i mitt huvud. Zzz Zzz


Jaja, det här inlägget tog iaf 20 min att skriva ner och nu kanske jag kan ge sängen ett försök till!

Godnatt!


AJUST!

Om man nu är den 3 dje största bloggerskan i sverige så kan man väl ändå klä sig lite bättre än såhär?

Kissie, tjänade inte du 50 000 kr på bloggen?
Kanske bara är jag... men jag klarar inte av när bh:n syns.
Hon har tammetusan en axellös klänning!

,
snott  på kissies.se


Ja, jag läser hennes blogg. Ja 1000 ggr om dagen. Jag tycker hon är rolig. Men kläderna hon bär är nästan aldrig snygga.

Stockholm

Hej och hallå!

Pappa ringde mig igår och behövde barnvakt idag så i morse bakfull som ett ägg satte jag mig på tåget till stockholm.
Jävla förseningar hit och dit men efter mycket om och men så kom jag fram iaf. Ganska tur att det var försenat med tanke på att jag stod i badrummet med puderborsten i näven när det var 14 min kvar till avgång. Sen så hade pappa gett mig fel biljett kod så jag inte fick ut biljetten men iaf! NU ÄR JAG HÄR!

Gick till pappas jobb direkt när jag kom fram och hämtade upp lillpojken.
Hela dagen har gått åt till att göra absolut ingenting. Kalle har kollat på tv och jag har suttit och försökt förstå mig på denna dator som har mer virus än min mammas dator är seg. DEN NI! å då ska jag säga er att min mammas dator är segare än en 100år gammal tant med rullator.

Nikan kom precis hem hit också, ringde hit henne. Vi ska kolla på film och bara mysa.
Så kul att träffa henne tycker jag. Hon är så rolig och söt när hon ska förklara saker för mig. Hon berättar verkligen med inlevelse och att förklarar en sak som egentligen tar 5 min att berätta i 30 min. När hon ska berätta om en bra film så går munnen i 380 och en timme efter så har hon berättat klart. Jag kan då allt som händer i filmen kan även vissa repliker. Hon berättar allt  förutom dom sista 5 minutrarna.
Kj är nästan lika dan. Minns en gång då vi skulle åka till sthlm hon och jag och hela tågresan ner så berättade hon om Nikes och hennes dåvarande favorit film " A walk to remember". Hon får mig att gråta. Dagen efter hyr jag och J filmen och jag börjar gråta efter 30 sek för jag veeeeeeet ju att hon kommer DÖ! haha där fick ni ;) ni som inte sett filmen.
Näe, Nikan är mysig hon! Vi kan ligga och prata och skratta i timmar...

- du kommer åångra dig ;) (finsk brytning blandat med smurfröst)

ska föresten pierca tungan i helgen om dom har tid på blue fox. I love it! 3 gången gillt..

Nä, nu blir det film!

Melodifestivalen

Godkväll.

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen. Märkte precis att dom har kasst röstningssystem på melodifestivalen. Jag fattar inte varför dom krånglar till allt. . Personligen håller jag på Nina, hon är absolut bäst.
Idag var vi på bandy, jag och Johannes. Det vart 1-1, Bollnäs är så fruktansvärt dåliga.
När vi kom hem från bandyn så gjorde vi pizza, dom vart jätte goda..

Mozarellaost, skinka, jalapeno, oliver, färska champinjoner, paprika. Mumms.. fin va?



Färdig botten från MM. Super god.



Gla tjej

Skridskor

Hej och hallå!

Precis hemkommen, har varit ute och åkt skridskor med Johannes och hans lillasyster Alicia.
Jag har inte åkt skridskor sen högstadiet så det var riktigt kul. Att jag inte vart konståkerska?
Synd bara att det hade snöat och att jag hade alldeles förstora skridskor men vad gör det? :)
Kul hade vi iallafall..
Nu ska jag lägga mig framför tv:n och mysa in mig under ett täcke. Mina ben är lite skakiga och jag fryser.

Puss!


Plötsligt händer det!

Stefan skjutsade mig till stan i går hem till sophie. Jag gav han 38 kr och sa att han fick dom. Han ville inte ha dom. Men jag la dom i bilen så han skulle få dom ändå ( 38 kr, nothing..iknow ) men iaf. På vägen ner så stanna han på statoil och ut kommer han med en dubbel triss och vet du vad karln skrapar fram? 25 kr X 10! Alltså 250 kr! Har aldrig sett att någon har dubblat upp sin vinst så många ggr. Det tyckte jag var roligt. Jag tog tillbaka mina 38 kr och köpte en drink ist! :) 


H&M

Sitter och ögon shoppar då jag inte har några pengar att handla för.
Tänk vad mycket snyggt man kan hitta på H&M!


Bilder

Lägger upp 2 bilder som jag lånade av Lena


Jag och Pierre sjunger. Snygg hållning Ronja. Knäcker x-tra som brottare?


På väg till Folkan med Lena 2.


Måndag

Godmorgon!

Efter köttbullarna igår så drog vi på bandy. Kom dit 25 min sent och åkte hem i 55 minuten. Jag frös, måde illa och måde skit. Så åkte hem och kröp ner i soffan och kollade på en film ist. Bollnäs vann med 4-0.
Idag har jag ingenting inplanerat alls tror jag? Ska ner på stan en snabbis och fixa lite med soc... sug.

Stor, fluffig varm jacka måste man ha om man går på bandy.. men jag frös ändå.. :(


J:s diet

Folk tycker att J har gått ner så mycket i vikt.
Här har vi bantningsmetoden som gjorde så han har tappat ca -10 kg.




23 köttbullar
3 potatisar
5 matskedar lingonsylt
3 dl brunsås
2 glas coca cola



Före och 6 min senare

Lördagskul!

Ja, ett försök till att skriva ett litet blogginlägg om gårdagens festligheter!

Jag och J hade planerat en mysig hemmakväll med körslaget med Anna. Men Anna ringde och sa att hon och Christine skulle på sport in och kolla på körslaget.. vi tvekade lite men var ganska snabbt med på noterna.

Kl 20 satt vi med en varsin öl och kollade när världens snyggaste och duktigaste kör sjöng och jag blev lite blödig. Vet inte varför jag alltid ska gråta när det är finaler och utröstningar. Jag är så spänd!
HANNA VANN! Och jag vart såå glad. Tycker det är så kul att hon väljer att ge pengarna till Gumpels!  Träffade Lena och Pierre där också så vi följde med på folkan där det var hela huset gungar. Ja, och det gjorde det!

Jag och Pierre sjöng karaoke och sen jag och Johannes.. vill verkligen inte se filmen när jag och Pierre sjöng.. Lena filmade.  Dansade bugg, drack och hade det jätte trevligt. Johannes följer aldrig med ut så det var så kul att han gjorde det igår. Gjorde verkligen kvällen till en toppen kväll.<3

Johannes vaknade upp bakis som en gnu och han skulle spela match kl 12. Det tyckte jag var kul.
Näe, bättre än såhär blir det inte...

JAG ÄR HUNGRIG!

Snyggo!


Snyggo Nike!

RSS 2.0